+4021.211.85.68 office@chimimport.ro
Comprimatele GeloRevoice®, hidratează mucoasa rapid și pentru o lungă perioadă.

Îți tratezi singur răgușeala?

Răgușeala trebuie tratată de medic sau independent, în funcție de cauză. De exemplu, în cazul unei infecții care apare în cursul unei răceli, este mai bine să vedeți un medic. Pentru răgușeala cauzată de o suprasolicitare a vocii sau de aerul uscat, soluția este umezirea de lungă durată. Comprimatele cu Hydro-Depot®, cum ar fi GeloRevoice®, hidratează mucoasa rapid și pentru o lungă perioadă. Simptomele precum răgușeala, tusea și usturimea gâtului se vor diminua considerabil.

Tractul respirator superior, care include nasul, sinusurile și faringele, intră în contact cu multe substanțe în timpul respirației. Durerile în gât apar atunci când mucoasa din tractul respirator este iritată de toxinele din aer sau când intră în contact cu aer uscat și germeni patogeni. Grupurile care se folosesc de vocea lor în profesie suferă adesea de dureri în gât, iar uneori își pot pierde și vocea. Mai sunt și alte cauze pentru durerile în gât: rinita alergică.

Simptomele răcelii încep adesea cu o durere în gât sau răgușeală. Alte simptome apar pe parcurs, precum dureri de cap, frisoane și tuse. Pentru a neutraliza virușii, corpul reacționează dezvoltând o reacție inflamatorie la nivelul zonei afectate. Mucoasele se înroșesc, se inflamează și exercită o presiune pe nervii din zona afectată.

Nervii trimit un semnal creierului – simțiți o durere în gât. Chiar dacă este o reacție normală a organismului, e important să combatem imediat simptomele de mai sus cu medicamente, băuturi calde și repaus.

Pe lângă agenții patogeni, durerile în gât sunt cauzate adesea de suprasolicitarea vocii din diverse motive: vorbit prea mult, prea tare sau cântat pentru o perioadă lungă. Pe lângă dureri în gât, pot apărea răgușeală și tuse, în cel mai rău caz, îți poți pierde vocea.

Mucoasa din tractul respirator are o funcție protectoare. Filtrează corpurile străine și le transportă cu ajutorul cililor în faringe. De acolo sunt înghițite cu salivă și devin inofensive odată ajunse în stomac. Doar când acest proces este deranjat, apar afecțiuni ale gâtului.

Există mulți factori externi care afectează gâtul și mucoasa. Dacă stratul protector este afectat, agenții patogeni și factorii toxici din aer pot ataca ușor mucoasa și irita celulele.

Persoanele care fumează, cele care stau mult în aer rece sau prea cald, pot prezenta afecțiuni ale gâtului și ale vocii.

Stratul de aer duce la vibrarea corzilor vocale și produce sunetele. Aerul uscat duce și la uscarea mucoaselor, acestea pierzându-și elasticitatea.

Răgușeală

când apelăm la medic?

Cauzele răgușelii pot fi extrem de diverse, iar mulți pacienți nu știu care sunt simptomele pe care și le-ar putea trata singuri. Medicul trebuie întotdeauna consultat în aceste circumstanțe:

  • Dacă răgușeala persistă mai mult de trei săptămâni.
  • Răgușeală acută și lipsa vocii, fără să existe o cauză directă sau fără ca vocea să fi fost suprasolicitată.
  • Dacă apar episoade frecvente de răgușeală.
  • Când răgușeala se acutizează și este însoțită de accese frecvente de tuse.
GeloRevoice - Comprimate de supt pentru voce

Medicul dispune de opțiuni diverse de diagnosticare, cum ar fi un interviu detaliat (istoric) sau poate efectua teste ale funcțiilor pulmonare ce îl pot ajuta să determine cauza răgușelii și să inițieze o terapie adecvată pentru tratarea acesteia.

Tratamentul poate fi, în cazul unei infecții cu bacterii, administrarea de antibiotice, un antrenament de vorbire în caz de utilizare greșită a vocii sau o procedură operativă în cazul afecțiunilor polipilor vocali.

GeloRevoice® – dispozitiv medical pentru tratamentul afecțiunilor gâtului.

Pentru a înțelege modul în care funcționează comprimatele de supt GeloRevoice®, este necesar să observăm îndeaproape felul în care funcționează mucoasa orală și faringiană: cele două zone sunt acoperite de un film de protecție foarte fin, care păstrează mucoasa intactă și asigură o voce sănătoasă. Acest film de protecție poate fi influențat negativ de următorii factori:

GeloRevoice - Suprasolicitare icoana
GeloRevoice - Aer Uscat
GeloRevoice - Consumul de alcool si fumatul - cauza pentru o voce ragusita
GeloRevoice - Cauza unei probleme respiratorii - Respiratii nazale necorespunzatoare

Acești factori pot determina uscarea mucoaselor, iar la persoanele afectate, apar simptome de răgușeală. De asemenea poate apare senzația de gât uscat, dificultate în înghițire, distorsionarea ușoară a vocii, durere în gât și tuse.

Toate aceste simptome pot fi atenuate cu GeloRevoice®. În funcție de nevoile dumneavoastră, în cazurile acute, se pot administra pana la 6 comprimate pe zi. GeloRevoice® poate fi utilizat pentru o terapie pe termen lung.

Persoanele care își utilizează vocea în profesia lor, cum ar fi profesorii sau prezentatorii radio, pot preveni problemele tipice ale vocii cu GeloRevoice®.

Cum îți poți menține vocea sănătoasă, indiferent de anotimp

Cât de des te gândești la factorii de risc ce îți pot pune vocea în pericol?

Deși vocea nu este tocmai în centrul preocupărilor noastre zilnice, ea este supusă adesea unor provocări, de care noi nu suntem în totalitate conștienți sau cărora, pur și simplu, nu le acordăm importanță, devenind astfel vulnerabilă în fața unor factori ridicați de risc.

Factori de risc

Pentru a-ți menține vocea sănătoasă pe tot parcursul anului trebuie să acorzi atenție atât factorilor climatici schimbători, din mediul înconjurător, ce pot fi dăunători vocii tale, dar și diverșilor factori de risc externi și produselor pe care le consumi zilnic.

Cele mai des întâlnite afecțiuni ale vocii se datorează consumului de produse reci, ce pot afecta zona gâtului, provocând neplăceri, dar și aerului uscat, prafului din atmosferă, consumului de țigări, suprasolicitării vocii și multor alte pericole.  În lipsa unor măsuri de precauție, neîngrijirea vocii poate duce la degradarea acesteia, apariția disconfortului și la instalarea afecțiunilor precum răgușeala, durerea în gât, iritații în gât, tuse iritativă, uscăciunea faringelui, disconfort la înghițire.

Cum să îți îngrijești vocea

Pentru a ne menține o voce sănătoasă și pentru a preveni afecțiunile vocale, nu este de ajuns să fim precauți cu factorii de risc enumerați mai sus, ci este indicat să ne hidratăm cu minimum doi litri de apă pe zi, cu băuturi fără zahăr, nici prea calde, nici prea reci și să ne încălzim corzile vocale, mai ales dimineața, când acestea au nevoie de timp pentru a funcționa în mod corect. Pentru persoanele ce sunt obligate de către mediul profesional să-și suprasolicite vocea este indicat ca, după fiecare ședință intensă de vorbire, să facă o pauză vocală, deoarece repaosul este necesar pentru o cât mai bună funcționare a vocii.

Prin câțiva pași simpli de urmat,  vocea ta va funcționa întotdeauna la capacitate maximă și va putea face față provocărilor zilnice.

GeloRevoice®

De altfel, un produs ce are ca prim scop îngrijirea vocii tale este GeloRevoice®. Comprimatele de supt GeloRevoice® au o compoziție specială, de oligominerale și acid hialuronic, ce formează o peliculă protectoare pe mucoasa bucală și faringiană, timp de 24 de ore. Aceasta ajută la regenerarea zonelor iritate și la ameliorarea simptomelor de răgușeală, usturime, gât iritat și nu numai.

Acest produs poate fi folosit atât de adulți, cât și de copiii de peste șase ani, poate fi utilizat în timpul sarcinii și al alăptării și, totodată, poate fi folosit de către diabetici. GeloRevoice®  este recomandat tuturor persoanelor ce își folosesc vocea zi de zi.

Nu uita! Îngrijește-ți vocea pentru a o menține sănătoasă și puternică, deoarece ea contribuie semnificativ la starea ta zilnică de bine.

Cum îți afectează sezonul rece vocea

Sezonul rece aduce cu sine o mulțime de schimbări care ne pun la încercare organismul. Frigul și aerul uscat, provenit de regulă de la calorifere sau respirația nazală necorespunzătoare reprezintă doar câțiva dintre factorii care determină răgușeala, durerile în gât, pierderea temporară a vocii și tusea.

Cum apar durerile în gât

Tractul respirator superior, care include nasul, sinusurile și faringele, intră în contact cu multe substanțe în timpul respirației. Durerile în gât  apar atunci când mucoasa din tractul respirator este iritată de toxinele din aer, sau când intră în contact cu aer uscat și germenii patogeni.

Filmul de protecție al mucoasei orale și faringiene poate fi influențat negativ de factori precum suprasolicitarea vocii, aerul uscat, consumul de alcool și fumatul.

Cum previi un sindrom specific sezonului rece – gura uscată               

În lipsa salivei, gura se usucă. Saliva deține mai multe roluri importante: are efect antibacterian, accelerează vindecarea rănilor și înmoaie mâncarea pentru a fi înghițită cu ușurime. În plus, saliva permite buna funcționare a limbii și deci buna comunicare.

Un lucru bine cunoscut de către toți cei care își folosesc des vocea la locul de muncă este că uscarea gurii determină și o pronunție defectuoasă a cuvintelor.

Poți scăpa de senzația de gură uscată hidratându-te cu lichide, cu exerciții de încălzire  a vocii făcute dimineața, cu exerciții de respirație, de dicție, dar și cu pastile care stimulează salivarea.

GeloRevoice®

GeloRevoice® este un emolient pentru gura uscată și pentru mucoasa faringiană iritată.

Simptomele afecțiunilor vocale precum dureri în gât, tuse, răgușeală, pierderea temporară a vocii, disfagie pot fi atenuate cu aceste comprimate de supt.

Mod de acțiune

Îmbunătățirea considerabilă a vocii se datorează triplului principiu de acțiune – efectul efervescent și mineralele stimulează glandele salivare. Componentele gelifiante (acid hialuronic, carbomer și xanthan) formează, în prezența salivei, stratul de Revoice Hydro-Depot®. Stratul se împrăștie în gură și în gât și formează o peliculă protectoare pe mucoasa orală și faringiană.

Rezultatul? Pelicula protectoare și hidratantă rezistă mult timp, iar zonele iritate sunt protejate și intră în proces de regenerare.

Comprimatul de supt trebuie ținut în gură și supt încet pentru ca stratul Hydro-Depot® să se formeze complet. Nu trebuie înghițit sau mestecat.

Dozaj

În funcție de problema pe care o ai, poți folosi comprimatele de supt de câteva ori pe zi, o dată la 2-3 ore, după mese. Cantitatea maximă este de 6 comprimate GeloRevoice® pe zi.

O voce sănătoasă, indiferent de provocări

Folosirea comprimatelor de supt GeloRevoice® înainte de o ședință sau un eveniment important protejează vocea și te ajută să fii încrezător în orice situație.

Distribuitor - ChimImportExport - Plurimex SRL

Str. Tunari 26, 020527, sector 2, București, România
Contact: 0040 21 2118568, 0040 21 2107687, 0040 21 2104469 | Fax: 0040 21 2107421, 0040 21 2101259 |
E-mail: office@chimimport.ro | www.chimimport.ro |
Facebook: Chimimportexport

TERMENI ȘI CONDIȚII | PRIVACY POLICY